Home K Natlakken

Natlakken

Natlak bij Lambregt

Na het stralen en/of metalliseren brengen we een laklaag aan in het gewenste verfsysteem. We zijn vertrouwd met lakken volgens lastenboek en opgestelde verfprocedures. Het hele proces verloopt in optimale omstandigheden, in onze geconditioneerde spuitcabine. Zowel industriële lakwerken als verfijnde afwerkingen komen aan bod. Wij zijn voorzien van moderne spuitinstallaties om volgens oa Norsok voorschriften te werken.

Rapportering, laagdiktemetingen en witness tests behoren tot de mogelijkheden. We werken ook met oa Thermaguard TIC systemen. De verflaag vormt een thermische barrière voor interne milieus tegen hitte, koude en vocht van buitenaf. Dit draagt bij tot een passieve veiligheid voor iedereen die in de buurt komt van een thermische bron.

Onze spuithal

Onze spuithal van 10×5 m heeft een railsysteem waar we tot 900 kg/lopende meter kunnen ophangen. Zeer zware stukken tot 5 ton kunnen we door middel van een pneumatisch bediend dakluik ophangen aan onze hefkraan en zo ook perfect geconditioneerd lakken.

U kan al uw projecten laten lakken in de gewenste RAL kleur. Dit kan zowel in matte, satiné of blinkende uitvoering. Ook structuurlak wordt door ons gespoten. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw project.